ד''ר יהודית זליגמן

מומחית לגנטיקה ולביולוגיה מולקולרית וחוקרת סוכרת
חוקרת את תחום הסוכרת, תזונה לסוכרתיים ואת הקשר בין תזונה לניהול ולמניעת סוכרת. הקימה חברת מחקר בתחום וכיום היא יזמית בתחום המזון: מפתחת עוגות ומתוקים על בסיס טכנולוגיית מזון המתאימים לסוכרתיים. בעלת דוקטורט בגנטיקה מטעם אוניברסיטת תל אביב ופוסט-דוקטורט בביולוגיה מולקולרית מטעם אוניברסיטת MIT בבוסטון.
עוד
יהודית  זליגמן
עברית
אנגלית
שפות
- ללא -
אזור מגורים
רעננה
ישוב

תחומי התמחות

ביו-רפואה, סוכרת, גנטיקה
המלצות